Днес няма да пиша,
белият лист и химикалка
далеч от мен ще поставя!
В сърцето си моята мъка
аз ще заключа
и ключът под фалшива
усмивка ще скрия.
Не искам никой
в мойта душа да нахлува,
само малко прозорче
отворено аз ще оставя,
за да може понякога
слънчев лъч да ме огрява!
----
Прозорецът, с години който
затворен държах, ще отворя,
през него аз да полетя
и нова страница
в живота си да разкрия!
© Анка Александрова Все права защищены