Една любов не винаги умира,
когато я разделят разстояния.
Тя устоява и живот намира
във две души, от общ копнеж пияни.
Моретата ще помнят как над тях
сърцата ни се реят като птици
и, непознали даже онзи грях,
се учат по-различно да обичат.
© Елица Ангелова All rights reserved.