Sep 26, 2017, 1:58 PM

Без път 

  Poetry
211 0 2

Безвремието ме натиска 

и безнадежност ме наляга. 

Една далечна неизвестност 

разкрива се и се предлага.  

 

Едно неясно полуутре, 

едно нечакано разлято 

разкъсва днешните копнежи 

и аз те имам, но за кратко.  

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??