26 sept 2017, 13:58

Без път 

  Poesía
224 0 2

Безвремието ме натиска 

и безнадежност ме наляга. 

Една далечна неизвестност 

разкрива се и се предлага.  

 

Едно неясно полуутре, 

едно нечакано разлято 

разкъсва днешните копнежи 

и аз те имам, но за кратко.  

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??