Днес умората ти искам аз да взема,
твоето сърце да успокоя,
а плавно ти главата си да сложиш,
на моите рамене широки.
Обичам да те гледам винаги до мене,
в твоите ръце съдбата ми държиш,
но в твоето сърце намерих себе си,
ти си моят свят безценен.
© Никола Диманов All rights reserved.