25 нояб. 2011 г., 12:31

Безценен живот 

  Поэзия » Любовная
834 0 4

Днес умората ти искам аз да взема,

твоето сърце да успокоя,

а плавно ти главата си да сложиш,

на моите рамене широки.

 

Обичам да те гледам винаги до мене,

в твоите ръце съдбата ми държиш,

но в твоето сърце намерих себе си,

ти си моят свят безценен.

© Никола Диманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??