Тъмнина, луна, звезди...
Пейка в парка, музика, мечти,
мъжки силует, цвете в ръка,
в края на пътеката-жена..
Сърце туптящо, трепереща ръка,
прегръдка страстна, шепот, тъга..
Последно сбогом, цвете в прахта,
тишина, звезди, луна...
© Паула Петрова All rights reserved.