14 авг. 2009 г., 20:57

Безглаголно 

  Поэзия » Любовная
1336 0 9

Тъмнина, луна, звезди...

Пейка в парка, музика, мечти,

мъжки силует, цвете в ръка,

в края на пътеката-жена..

Сърце туптящо, трепереща ръка,

прегръдка страстна, шепот, тъга..

Последно сбогом, цвете в прахта,

тишина, звезди, луна...

© Паула Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??