Jul 1, 2009, 12:45 AM

Безглаголно II 

  Poetry
407 0 3

* * *

Мисъл без път -

гладна хиена.

Тлееща плът -

сянка строшена.

Дом без врата -

цвят -

в полумрака.

Стон през нощта -

кошута плаха.

Звездни лъчи -

ек -

от подкова.

Слепи очи.

Мед!

И отрова!

© Донка Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??