Jul 26, 2015, 11:57 AM

Безгрешници 

  Poetry
544 0 0

Безгрешници

 

Ненаситни ореоли

над главите ни кръжат.

Кой за нас ще се помоли

толкова да не тежат!

 

Вечността ни е превзела

и без грях така стоим,

в тъмното, отвъд предела,

болката да си спестим.

© Иван Бърдаров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??