Безгрешници
Ненаситни ореоли
над главите ни кръжат.
Кой за нас ще се помоли
толкова да не тежат!
Вечността ни е превзела
и без грях така стоим,
в тъмното, отвъд предела,
болката да си спестим.
© Иван Бърдаров Todos los derechos reservados