Jun 23, 2006, 12:06 AM

безименно 

  Poetry
740 0 4
Не мога, не искам и няма
да спра да копнея за теб.
Казват, че всичко било е измама
и имал си ти вместо сърце, късче лед.
Но как да забравя звездите,
които брояхме в захлас,
вече не помня сълзите,
които проливах без глас.
Като приказка бе наща история,
но с тъжен и жалък финал.
Започнах да пиша рапсодия,
но мелодията някак си спря.
Чувах единствено стъпките
на един отминаващ период,
усещах болезнено мъката
по една остаряла любов.

© Силвия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??