Капките падат и тихо ръми,
а моята душа жестоко кърви.
Сълзите се стичат по моето лице
и се питам
дали все още имаш сърце.
Феерията на моите чувства
разкъса с отровна стрела
и си отиде далече,
на края на света.
Сега съм сама,
но докога ще продължи това?
Безкрай.
Безкрай,
отвъд океана,
докато сме разделени ние двама!© Криси All rights reserved.