May 20, 2011, 5:03 PM

Безлунен път към отвъдното 

  Poetry » Other
614 0 0

Всичко започва и свършва в тишина.

Самота и тягостна тъмнина.

Лабиринт от чувства и спомени.

Вълни от мечти и недокоснати безбрежни брегове.

 

Сърцето тупти, шепти, изгаря в своя бумтеж.

Очите наблюдават, запомнят, желаят. Искат и не могат.

Един живот, изпълван и изпразван от съдържание.

Всеки се ражда сам и сам умира.

 

И в своя вихър повлича други.

Завърта те и те засмуква в своя мрак.

© Яна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??