Oct 30, 2008, 7:36 PM

Безмълвно 

  Poetry » Other
534 0 4

- Ти мечтател ли си?

Въпрос, изстрелян от невинен поглед на дете.

- А ти не си усещал болката от сбъдната мечта...

... когато устремът ти вече е безсилен...

Безмълвен отговор на старец уморен...

© Георги Колев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??