30 окт. 2008 г., 19:36

Безмълвно 

  Поэзия » Другая
536 0 4

- Ти мечтател ли си?

Въпрос, изстрелян от невинен поглед на дете.

- А ти не си усещал болката от сбъдната мечта...

... когато устремът ти вече е безсилен...

Безмълвен отговор на старец уморен...

© Георги Колев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??