Dec 16, 2016, 10:49 PM  

...безсмислено е 

  Poetry » Love, Other
274 1 0


Кухнята  блести, като нова
под дебел слои от  прах.
Спалнята е, като на снимката от каталога
-тук явно живеят без грях.

С таксиметровият шофьор се целува,
има час при гинеколог.
Кабинетът му е стаичка на тавана,
посреща я без диплома и гол.

Не знам дали на мен ми се струва,
или такъв е бил винаги светът.
Защо трябва някои да убия

-на кои  е нужен моят нов път.

Дори не съм се унижавал,
пред смъртта толкова много.
Може би, не съм знаел
на какво съм способен.

Не мога да Ви опиша,
с чувства какво е.
Мога с две думи да кажа 
...болезнено е.

© Станислав Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??