Безстрашните заляли са света.
И скачат от високо,
и влизат на дълбоко.
Със затворени очи назад вървят.
Безстрашните ни носят самота.
Отдалеко често те не се завръщат.
И ни принуждават да се справяме
с негативите от тяхната съдба.
Безстрашните са напаст.
Грешат и болка влачат.
Спортуват "лудост".
Дрогират се с адреналин.
Безстрашните не могат да се справят.
Винаги държат в плен някой роб -
той драмите им често разрешава
и за себе си умее да забравя.
Безстрашните са изпитанието на живота.
Срещаме ги и безстрашни ставаме сами.
Вцепеняват се дните, запалват се нощите.
Прелетяват покрай нас годините... не остава спомен дори.
Безстрашните заляли са света.
Безстрашните ни носят самота.
Безстрашните са напаст и тъга.
Безстрашен ли си? Аз безстрашна ли съм, или твой роб съм сега?
© Ина All rights reserved.