Nov 13, 2012, 1:04 PM

Безсънни нощи 

  Poetry » Other
508 0 0

Ще се събуждам плувнала в пот смразяваща,

със зъби, тракащи от вълчи студ и преумора.

И пребледняла от безсъници натрошени, със

сълзи адовски за тебе ще заплача... че от ръцете ми

безплътно всяка нощ си бягащ!

© Миленита All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??