13 нояб. 2012 г., 13:04

Безсънни нощи 

  Поэзия » Другая
509 0 0

Ще се събуждам плувнала в пот смразяваща,

със зъби, тракащи от вълчи студ и преумора.

И пребледняла от безсъници натрошени, със

сълзи адовски за тебе ще заплача... че от ръцете ми

безплътно всяка нощ си бягащ!

© Миленита Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??