С настъпването на нощта
обзема ни безумие.
Луната пак изгрява
и ний пак я обвиняваме.
С очи невиждащи се взираме
и търсим себе си във мрака.
Часовете си минават.
Часовникът тиктака.
Мълчанието ни измъчва,
душите ни разкъсва.
Все повече се отчуждаваме и
всичко ни е безразлично.
© Лилия Цветкова All rights reserved.