Feb 11, 2017, 7:54 PM

Безверникът 

  Poetry » Love
507 2 5

Безверникът е носил за из път -

едно сърце от толкова жестокост.

Днес раните от спомена кървят,

щом няма Бог без цел и без посока.

 

А в тъжни нощи сънища е крал,

защото няма силата за обич.

Безверникът е повече от сам -

след толкова лъжливите любови!

© Аз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??