11 февр. 2017 г., 19:54

Безверникът 

  Поэзия » Любовная
508 2 5

Безверникът е носил за из път -

едно сърце от толкова жестокост.

Днес раните от спомена кървят,

щом няма Бог без цел и без посока.

 

А в тъжни нощи сънища е крал,

защото няма силата за обич.

Безверникът е повече от сам -

след толкова лъжливите любови!

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??