Dec 2, 2010, 11:49 PM

Било е 

  Poetry » Love
872 0 4

 

Душата ми е гълъб болен,

изгубил своето крило,

угаснал поглед вперил

в синевата, в своето било...

Било е лято, и било е волно.

Обич, нежност е било,

надежда, трепет,

полъх летен!

Полет!

Но било!

Ще свия моя взор във спомен,

скътан под болното крило,

с пера, посипани в безкрая,

назад към онова било.

 

© Екатерина Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??