Sep 20, 2007, 11:54 AM

Благодаря 

  Poetry
495 0 3

НИМА ХАРЕСВАТЕ ТОВА, ДЕТО ГО ПИША,
ДЪХЪТ МИ СПРЯЛ Е И НЕ ДИШАМ.
СПОДАВЕНИ СЪЛЗИ, ДИВА РАДОСТ,
ЗА СТИХОВЕТЕ МИ ОТ МОЙТА МЛАДОСТ.
БЛАГОДАРЯ ЗА ДУМИТЕ, НАПИСАНИ ОТ ВАС,
НАДЯВАМ СЕ ДА
ВИ НАСТИГНА НЯКОГА И АЗ.
БЛАГОДАРЯ!!!

© ЕЛЕНА ГОГОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??