20 сент. 2007 г., 11:54

Благодаря 

  Поэзия
496 0 3

НИМА ХАРЕСВАТЕ ТОВА, ДЕТО ГО ПИША,
ДЪХЪТ МИ СПРЯЛ Е И НЕ ДИШАМ.
СПОДАВЕНИ СЪЛЗИ, ДИВА РАДОСТ,
ЗА СТИХОВЕТЕ МИ ОТ МОЙТА МЛАДОСТ.
БЛАГОДАРЯ ЗА ДУМИТЕ, НАПИСАНИ ОТ ВАС,
НАДЯВАМ СЕ ДА
ВИ НАСТИГНА НЯКОГА И АЗ.
БЛАГОДАРЯ!!!

© ЕЛЕНА ГОГОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??