May 28, 2011, 10:44 AM

Благодаря 

  Poetry » Other
762 0 0

Моят син ще има много учители,

но Вие сте преди тях,

бяхте родители, когато аз не бях.

 

 

 

На всички възпитатели, които се грижат за нашите деца в детските градини.

© Светла Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??