28.05.2011 г., 10:44 ч.

Благодаря 

  Поезия » Друга
761 0 0

Моят син ще има много учители,

но Вие сте преди тях,

бяхте родители, когато аз не бях.

 

 

 

На всички възпитатели, които се грижат за нашите деца в детските градини.

© Светла Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??