Приех запознаването ни като блага вест.
В утрин гледам небесата модри.
Ти си изключение във общество без чест.
Сияе светлина от две очи бодри...
В душата ми успокоява се вълна.
Сякаш всичко е наред.
Чезнат мрак и тишина.
Възможно ли е в държава без ред?
© Георги All rights reserved.