28.03.2012 г., 14:09 ч.

Благовещение 

  Поезия » Любовна
428 0 0

Приех запознаването ни като блага вест.

В утрин гледам небесата модри.

Ти си изключение във общество без чест.

Сияе светлина от две очи бодри...

 

В душата ми успокоява се вълна.

Сякаш всичко е наред.

Чезнат мрак и тишина.

Възможно ли е в държава без ред?

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??