Близо или далеч?
Близо ли сме с теб, или далеч,
ако не се обадиш повече,
едва ли ще съм твоя вече,
твоето мълчание е за мен страдание,
изпитвам силно терзание,
надявам се, че минаваме през временно изпитание,
аз за моите чувства нямам колебание,
не се отказвай от романтичното си обещание!
© Пламена Сомова All rights reserved.