21 ene 2012, 5:02

Близо или далеч? 

  Poesía » De amor
633 1 0

Близо или далеч?

 

Близо ли сме с теб, или далеч,

ако не се обадиш повече,

едва ли ще съм твоя вече,

твоето мълчание е за мен страдание,

изпитвам силно терзание,

надявам се, че минаваме през временно изпитание,

аз за моите чувства нямам колебание,

не се отказвай от романтичното си обещание!

 

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??