Jan 17, 2010, 10:28 AM

Блян 

  Poetry
386 0 2

Цяла вечер аз будувам,

цяла вечер аз не мога да заспя.

Във всеки миг за тебе аз си мисля

и не мога аз да спра.

В главата ми звучи мелодия,

тъй прекрасна и благозвучна,

напомнящи лицето ти красиво

и прекрасните очи.

За миг затварям аз очи

и изникваш ти пред мен,

казваш ми обичам те,

ще бъдеш ли с мен.

Протягам аз ръце към теб

и притискам те към своите гърди,

не искам аз да те изпускам,

даже и за миг дори.

Ти дари сърцето ми с топлина,

ти дари душата ми със светлина.

Ти си моята любов,

Ти си моят живот.

© Янко Китов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??