Цяла вечер аз будувам,
цяла вечер аз не мога да заспя.
Във всеки миг за тебе аз си мисля
и не мога аз да спра.
В главата ми звучи мелодия,
тъй прекрасна и благозвучна,
напомнящи лицето ти красиво
и прекрасните очи.
За миг затварям аз очи
и изникваш ти пред мен,
казваш ми обичам те,
ще бъдеш ли с мен.
Протягам аз ръце към теб
и притискам те към своите гърди,
не искам аз да те изпускам,
даже и за миг дори.
Ти дари сърцето ми с топлина,
ти дари душата ми със светлина.
Ти си моята любов,
Ти си моят живот.
© Янко Китов Все права защищены