Sep 1, 2011, 8:35 PM

Бодиарт 

  Poetry » Erotic
539 0 0

Бодиарт

 

Бодиартът изкуство създава,

женската красота пресътворява,

той улавя експресивността на цвета,

дарява полет на въображението,

израз е на вдъхновението!

© Пламена Сомова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??