1 sept 2011, 20:35

Бодиарт 

  Poesía » Erótica
538 0 0

Бодиарт

 

Бодиартът изкуство създава,

женската красота пресътворява,

той улавя експресивността на цвета,

дарява полет на въображението,

израз е на вдъхновението!

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??