Да се помолим заедно;
Боже, пази ни!
Ако съзнавахме, че зависим само от парите
и от всичко що ни е изгодно,
щяхме ли да Те познаваме?
Вдъхновил си ни Живот...
Опази го!
Ние все още не познаваме Твоята схема"
Може би е слабост, може би заблуда.
Прости ни...
Нали незнаещите не са виновни?
И без това наивно си плащаме за всичко.
А може вече да е късно.
Ще се вразумим...
Ако имаме Твоята Любов, имаме всичко!
Дай ни от скъпоценното време,
Незнайно как,то лекува.
Пази чедата си,
Ние сме Твоята Любов"
24-1-2017
© Asya Dimitrova All rights reserved.