24.01.2017 г., 11:19 ч.  

Боже пази ни ! 

  Поезия » Свободен стих
754 0 0

Да се помолим заедно;

Боже, пази ни!
Ако съзнавахме, че зависим само от парите

и от всичко що ни е изгодно,

щяхме ли да Те познаваме?
Вдъхновил си ни Живот...
Опази го!

Ние все още не познаваме Твоята схема"
Може би е слабост, може би заблуда.
Прости ни...

Нали незнаещите  не са виновни?
И без това наивно си плащаме за всичко.
А може вече да е късно.

Ще се вразумим...
Ако имаме Твоята Любов, имаме всичко!

Дай ни от скъпоценното време,
Незнайно как,то лекува.

Пази чедата си,

Ние сме Твоята Любов"

 

 

24-1-2017

© Asya Dimitrova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??