Земята под краката ми изчезва,
думите залутват се смутено,
губи ми се всяка мисъл трезва,
всичко в теб е просто съвършено.
Опитвам да откъсна от теб очи,
невиждан ураган влече ме обратно,
превземаш лесно мисли и мечти,
по теб съм луда и е безвъзвратно.
Гледам те и чак ми прилошава
от божествено перфектното ти тяло,
имай милост, дъх не ми остава,
толкова си секси, нямаш право...
Чаровно омагьосваш с лекота,
няма красота до твойта близка,
светът е роб във твоите крака,
където съм и аз, ако поискаш...
© Маргарита Иванова All rights reserved.