Feb 6, 2013, 3:09 PM

Бойко и Хизбула 

  Poetry » Civilian
688 0 1

Цветанов и Бойко, банкянският Буда-ла,

рекоха и отсекоха: за атентата виновни са Хизбула.

Туй бе становището на Израел още на първия ден.

Затова има съмнения, че банкянският "супермен"

на външен натиск се е поддал.

Аз мисля, че на САЩ се е продал.

Знаеш ли на какъв риск ни подлагаш, генерале?

Не помисли ти за това, така е.

 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??