Цветанов и Бойко, банкянският Буда-ла,
рекоха и отсекоха: за атентата виновни са Хизбула.
Туй бе становището на Израел още на първия ден.
Затова има съмнения, че банкянският "супермен"
на външен натиск се е поддал.
Аз мисля, че на САЩ се е продал.
Знаеш ли на какъв риск ни подлагаш, генерале?
Не помисли ти за това, така е.
© Георги Все права защищены
Поздрав от мен!