Mar 2, 2019, 12:59 PM  

Срам ме е от вас, "лидери"! 

  Poetry » Civilian
429 0 0

За раковоболните не давате вие,

ама от субсидиите не се отказвате!

Даже и България да се затрие -

вие само джоба си ще опазвате!

© Георги All rights reserved.

Парламентът реши да не отпуска 25 милиона лева за експериментални лекарства, които са искани от раковоболните, но същевременно бяха запазени 50 милиона лева за партийни субсидии.Това предизвика гневни реакции в социалните мрежи.

 

bultimes.bg/parlamentut-otryazoha-rakovo-bolnite-no-ne-si-otryazoha-subsidiite/

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??