2.03.2019 г., 12:59 ч.  

Срам ме е от вас, "лидери"! 

  Поезия » Гражданска
430 0 0

За раковоболните не давате вие,

ама от субсидиите не се отказвате!

Даже и България да се затрие -

вие само джоба си ще опазвате!

© Георги Всички права запазени

Парламентът реши да не отпуска 25 милиона лева за експериментални лекарства, които са искани от раковоболните, но същевременно бяха запазени 50 милиона лева за партийни субсидии.Това предизвика гневни реакции в социалните мрежи.

 

bultimes.bg/parlamentut-otryazoha-rakovo-bolnite-no-ne-si-otryazoha-subsidiite/

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??