Дал му е Бог
талант като на Ван Гог.
Велик художник е той,
с бухалка рисувал е бой.
За Ботичели, що вкарва голове,
да има салюти със топове,
фанфарите да свирят
и бюст да му издигат.
Бойко се пошегувал дебелашки, че иска свои картини в новото крило на музея.
© Георги All rights reserved.