29.05.2015 г., 11:48 ч.  

Бойкови картини в музея 

  Поезия » Хумористична
341 0 0

Дал му е Бог

талант като на Ван Гог.

Велик художник е той,

с бухалка рисувал е бой.

За Ботичели, що вкарва голове,

да има салюти със топове,

фанфарите да свирят

и бюст да му издигат.


Бойко се пошегувал дебелашки, че иска свои картини в новото крило на музея. 

 

 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??