Jan 1, 2013, 4:51 AM  

Бойковизъм в действие 

  Poetry » Civilian
416 0 0

Държавата бе прецакана от бизнесмен,

свързан с управляващите, и теб, и мен

той прекара с кеф, по-голям от секс.

Разрешение получи за ваканционен комплекс

в защитена зона, на незастроени дюни.

Ще ходят там туристите през юни.

Как несебърският бос Чавдар

да не приеме това кат Божи дар?!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??