Държавата бе прецакана от бизнесмен,
свързан с управляващите, и теб, и мен
той прекара с кеф, по-голям от секс.
Разрешение получи за ваканционен комплекс
в защитена зона, на незастроени дюни.
Ще ходят там туристите през юни.
Как несебърският бос Чавдар
да не приеме това кат Божи дар?!
© Георги Все права защищены