May 8, 2013, 2:43 PM

Болка 

  Poetry » Love
766 0 3

Що за болка е това...

Да те буди през нощта?

Що за болка е това...

Каква е тази празнина?!


Болката от спомена,

че там някъде пламтяла силата на любовта...

Дали това е то сега?

Животът без една искра...

Защо обречен съм на това?!

© Данчо Григоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??