8 may 2013, 14:43

Болка 

  Poesía » De amor
737 0 3

Що за болка е това...

Да те буди през нощта?

Що за болка е това...

Каква е тази празнина?!


Болката от спомена,

че там някъде пламтяла силата на любовта...

Дали това е то сега?

Животът без една искра...

Защо обречен съм на това?!

© Данчо Григоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??