Sep 20, 2019, 9:23 AM

Болка 

  Poetry
342 0 0

Усещала съм много болка

Но няма по - голяма от тази

Да знам, че си наблизо

А да не мога да те видя. 

 

Да знам, че си наблизо

А да си толкова далеч.

 

Да искам да те докосна

А да не мога.

 

Как минава тази болка?

© Йоана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??